Samarbejdet med Natura Diet begyndte i december 2019, hvor vi udarbejdede en webshop med målsætningen om at få flere konverteringer på Natura Diets webshop. Med udarbejdelsen af den nye webshop oplevede Natura Diet en stigning i konverteringsraten på over 200 % siden samarbejdets start.

Samlet udvikling i index fra Q4 2019 til Q3 2020

0
KONVERTERINGSRATE
0
TRAFIK
0
OMSÆTNING

Hvilke ønsker havde Natura Diet?

Natura Diet stod og manglede en professionel webshop, som skaber overblik og ro. Denne webshop skulle have en nem brugerrejse. Herudover var værdien og personligheden i fokus, ved denne løsning.

Natura Diet henvendte sig til osmed et ønske om en bedre webshop, og en forhøjet konverteringsrate. Brugerrejsen skulle forbedres markant og designet skulle skræddersyes.

Natura Diet havde nu ikke længere problemer med en gammel webshop, men fik derimod mere ro i maven. De kunne nu vise deres nye flotte webshop frem til deres mange kundermed god samvittighed.

Resultaterne

Salg på abonnement

Natura Diet ville have noget unikt. De vil ikke bare sælge dyrefoder, de ville sælge det på abonnementsbasis. De kom til os med dette problem, og bad herefter om at få en løsning på det. Løsningen var denne enkle og overskuelige produktside, som enhver kan navigere rundt på. Natura Diets kunder kunne nu købe hver eneste måned – uden at skulle bevæge sig ind på siden. En ting som vi ved, at Natura Diet er meget glade for.

Optimum tager dig i hånden – igennem hele vejen!

Når vi hos Optimum udvikler webshops eller hjemmesider, så tager vi dig med i hånden hele vejen igennem. Vi starter med nysgerrigt at sætte os ind i jeres forretning, drømme, mål og forventning. Vi udarbejder sammen en plan for processen med deadline, mål og delmål. Hos Optimum outsourcer du ikke bare en løsning til en virksomhed, du bliver hjulpet, sparret med og hjulpet – hele vejen igennem. Hos Optimum er en glad kunde alfa omega i ethvert forretningsmæssig erne. 

Er du klar til at snakke?
Vi sidder klar til at hjælpe dig!